Dom > Znanja > Sadržaj
3 velike trikove vas nauče skejtborda
- Feb 05, 2018 -

Postoji puno vrsta skejtborda, mnogi ljudi su sada veoma uronjeni u ovaj sport. Ali svaki put kad vidim nekog skejtborda, osećamo da je teško videti kako je to poznato drugima klizavim, pogledajte na vlastitu zavist, ustvari, skateboarding nije tako težak kao što smo zamišljali Oh!

Kad god vidite da neko stoji na skuteru, "trčite" tako brzo, takođe želimo da stojimo na klizaču da bi pokušali? Skateboarding ako nije dobro, padaće se, tako da svi u prvom skateboardingu, prvo možete pročitati veštine skejtborda drugih da biste ih podelili, tako da možete da uzmete mnogo toga! Evo male serije za svako da objasni o učenju skejtborda!

1, prvi klizanje dobro

Usredsredite se na nepokretnost stopala, kada je zemlja klizava nagib kada se telo nagnu napred, nema ničeg trika, više klizava će biti stabilna!

Telo se malo nagnuo naprijed dok se klizalo na tlu

2, okreni

Obično ste koristili koja noga da se klizi na pod, stavite nogu na dno repa, stavite pritisak na njega i malo podignete nož dok je naginjate ploču. Zatim ruke i tela (posebno struka) da bi se napravila odgovarajuća rotacija (često je u stanju da uhvate trik). Da okrenete telo da kontroliše snagu okretanja veličine ugla.

3, stani

Najčešći način je da idete pravo dole i pokupite ploču, ili koristite stopalo podnožja vašeg uobičajenog klizavog tla kako biste usporili zemlju. Takođe možete koristiti zadnju stranu stopala kako biste prisilili silu kockanja do 45 stepeni će se zaustaviti vrlo brzo, ali ne podstičem vas da koristite zakon, najčešće korišćene reči na dnu ploče će nositi veoma moćne. Teže je skočiti i uhvatiti ploču, ili pomerati pedale ispred nagiba, druga noga podignuta malo, a metodom okretanja ploče brzo horizontalno do Prije taksi (tijelo biti unazad), šta je prestalo!

Može se reći da je skejtbord ekstremni sport. Zato Xiaobian svima podseća da pre skejtborda moraju biti bezbedne i efikasne mere, igra se prati, zdravlje i bezbednost tela su najvažniji. Pre nego što počnete igrati najbolje je napraviti vježbu za zagrevanje, koristiti kosti, potrebno je. Istovremeno, neke od skejtborda sa sigurnosnom opremom moramo dobro provjeriti, ne idu naopako.

Skejtbord, ekstremni sport, pa pre nego što počnete da igrate, budite sigurni da ćete preduzeti najbolje mere predostrožnosti kako biste zaštitili važne delove tela, kao što su glava, kolena, zglobovi itd. Evo nekih sigurnosnih uređaja koje su uvedene skejtborde.

1) kaciga

Kvalitetni kaciga je vaš najvažniji sigurnosni uređaj. Uvereni smo da ako nosite kacigu bez kacige dok vozite skuterom, brzo i lako ćete se oporaviti. Međutim, povreda glave će značajno uticati na vaš budući život.

2) cipele

Treba napomenuti da cipele moraju biti izdržljive, a delovi otporni na habanje moraju se nositi bez neugodnosti. Velika većina sportskih cipela je vrlo pogodna za sportove na skuteru, sandale i visoke cipele nisu pogodne za sportove skutera.

3) koljenice

Najznačajniji pronalazak za koljena je pronalazak plastičnih koljenica. Osim toga, ima mnogo dobrih koljenastih podloga, nošenje kolena od kolena bolje.


Related Products